دمنوش گل گاوزبان

گل گاوزبان گیاه علفی پرخاصیت و خوش‌طعمی به طول 40 تا 70 سانتی‌متر است که بسیاری از افراد به دلیل داشتن خاصیت آرام‌بخش از آن استفاده می‌کنند. گل گاوزبان را به روش‌های مختلف می‌توان میل کرد ولی دم‌کردن آن مرسوم‌تر است. 
در قدیم به گل گاوزبان " لسان الثور" می‌گفتند. این گیاه در زبان‌های دیگر معادلی ندارد زیرا تنها در دامنه کوه‌های البرز به عمل می‌آید و با گیاه دیگری که در آذربایجان و شهرهای دیگر ایران و کشورهای دیگر می‌روید و به غلط به آن گل گاوزبان گفته می‌شود، نسبتی ندارد. گل گاوزبان دارای طبعی گرم و اثری نشاط‌آور است و مشهورترین خاصیت آن تقویت تمام بدن و خاصیت آرام‌بخشی است. از طریق لینک زیر با طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان و خواص گل گاوزبان آشنا شوید.